BMX

NFF Kampioenschap Zevenhuizen 23 april 2022

NFF kampioenschappen Zevenhuizen 23 april 2022

Op zaterdag 23 april aanstaande organiseert Fietscrossclub De Spartanen uit het Zevenhuizen het Gronings Kampioenschap 2022. Deze wedstrijd een zgn. Provinciaal Kampioenschap, zal vele rijders uit het gehele land naar Zevenhuizen brengen om in de diverse leeftijdscategorieën te strijden om het podium.

Om mee te kunnen doen met het Nederlands Kampioenschap van het NFF (Nederlandse Fietscross Federatie) dienen de rijders minimaal 5 provinciale Kampioenschappen te hebben gereden. Hierdoor zal het Gronings Kampioenschap in Zevenhuizen voor veel rijders nog een mogelijkheid zijn om dit minimale aantal wedstrijden te behalen. Vooral omdat door de Covid19 pandemie vele wedstrijden werden gecanceld. Waaronder deze wedstrijd welke voor het eerst in 2002 gepland was.

Voor o.a. Sportief Assen en Photo.nu was ik weer op pad om een fotoreportage te maken van de NFF Kampioenschappen in Zevenhuizen.
Foto’s zijn hier te bekijken en eventueel als download te bestellen,

En om Sportief Assen een beetje te promoten heb ik de foto’s met watermerkje van Sportief Assen ook online gezet, deze foto’s mag je in ongewijzigde vorm op de sociale media gebruiken.
Klik HIER om naar de foto’s van de NFF Kampioenschappen in Zevenhuizen te gaan.
Deze foto’s blijven 14 dagen online staan, daarna worden ze verwijderd van Google Foto’s.

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Fotografie en ICT