Mededelingen

Verwijderen oude fotoreportages van Oypo

NK BMX FC-Unitas 2 juli 2017

Via mijn main website al een berichtje geplaatst maar nog niet op Sportief Assen, dus bij deze.
Door de jaren heen heb ik heel veel fotoreportages gemaakt van verschillende sportevenementen zoals de Groningen, , Urban Run, Asserstadsloop en nog veel meer in en rondom Assen. Zo heb ik ook 6 jaar langs de baan mogen staan als geaccrediteerd bij het TT-cicuit van Assen.
Door de pandemie en de tegenvallende verkoop aan de media heb ik besloten om ook daarmee te stoppen. De kachel moet wel kunnen blijven branden natuurlijk en al die clicks gaan wel ten koste van de levensduur van mijn foto apparatuur.
Er staan nu nog een paar oude fotoreportages online, pre corona om het maar zo te noemen. In 2019 de laatste fotoreportages gemaakt van de verschillende events en daarna begon het gedonder met Covid-19
Ik hoop van ganser harte dat dit het laatste jaar was en dat we met ingang van 2022 weer helemaal los kunnen in o.a. de sportfotografie.
Bekijk hier nog een paar leuke reportages die ik toen maakte.

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Fotografie en ICT