Verwijderen oude fotoreportages van Oypo

Via mijn main website al een berichtje geplaatst maar nog niet op Sportief Assen, dus bij deze.
Door de jaren heen heb ik heel veel fotoreportages gemaakt van verschillende sportevenementen zoals de 4 Mijl Groningen, 4 Mijl Assen, Urban Run, Asserstadsloop en nog veel meer in en rondom Assen. Zo heb ik ook 6 jaar langs de baan mogen staan als geaccrediteerd sportfotograaf bij het TT-cicuit van Assen.
Door de pandemie en de tegenvallende verkoop aan de media heb ik besloten om ook daarmee te stoppen. De kachel moet wel kunnen blijven branden natuurlijk en al die clicks gaan wel ten koste van de levensduur van mijn foto apparatuur.
Maar niet getreurd, ik blijf de leuke evenementen die in en rondom Assen plaatsvinden wel fotograferen en die komen dan op deze website te staan.

De houdbaarheidsdatum van de foto’s wordt ook aangepast. Je kunt gedurende een maand de foto’s bekijken en bestellen als je dat wilt, daarna gaan de foto’s offline en komen ze in mijn foto archief.
Dit ga ik doen om vervuiling aan oude fotoreportages tegen te gaan en het scheelt ook ruimte.
De oude fotoreportages die nu nog online staan gaan per 30 april 2021 offline en dus zul je enige tijd lege pagina’s aantreffen totdat er weer ruimte is om naar sportevenementen te gaan.
Ik wens je veel plezier met het doorbladeren van de foto’s en zie je nog een mooie van jouw sportieve prestatie, bestellen kan nog een paar dagen!!

Please follow and like us: