Voetballen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Omdat ik het aankomende seizoen verwacht bij meer voetbalwedstrijden aanwezig te zijn heb ik een pagina aangemaakt met voetballen.
Dit kunnen amateurvoetbalwedstrijden zijn maar ook de hogere klasse ga ik mij voor inzetten, mits mij de accreditatie gegund is.
Op deze pagina vind je de wedstrijden van o.a. VV LEO, VV Eext en de oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Emmen. Deze laatste werd afgelopen 29 juli 2023 gespeeld op het voetbalveld van de Rolder Boys.
Mocht jouw voetbalclub het nu leuk vinden dat Sportief Assen als fotograaf bij jullie langskomt om een mooie wedstrijd vast te leggen, neem dan vooral eens contact met Sportief Assen.
Ik kijk uit naar jullie berichtje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDc2NyaXB0JTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cub3lwby5ubCUyRmVtYmVkLTFmZWY0MzQ4LWIwOGYtNGVhNi1hYmI5LTlhN2M4MTk5NDRiNyUyMiUyMGNsYXNzJTNEJTIyanMtLW95cG8tc2NyaXB0JTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Fotografie en ICT