• wo. jul 17th, 2024

Club van 100

Als Sportief Assen website en als sportfotograaf ben ik altijd proactief bezig en zo ook nu.
De website van Sportief Assen is een website die zich richt op sporten en sportevents in en rondom Assen en de provincie Drenthe in het bijzonder.
Dus als er een uiting van een sponsor op de website staat is dat meteen een sponsor die zich betrokken voelt bij de doelgroep.
Het motto van Sportief Assen – ‘Sport doet meer met je‘ sluit dan ook mooi aan bij bijvoorbeeld bedrijven en organisaties die iets met sport van doen hebben.
Daarom heb ik ook besloten om een club van 100 in het leven te roepen.
Wat kan ik verwachten als ik bij de club van 100 zit?
Uw logo en linkje wordt op een aparte pagina weergegeven onder het menu item ‘Club van 100
U betaald op jaarbasis € 100,-
Na ontvangst van de betaling op mijn RABO rekening NL 47 RABO 0375896422 o.v.v. Club van 100 word uw logo en link geplaatst (*).
Stuur daarvoor u logo en link van uw website naar Sportief Assen
De betaaldatum is tevens de start van het jaar waarop uw logo en link zichtbaar is.
Na dat jaar kunt u beslissen om hiermee door te gaan of niet natuurlijk.
Een tijdje geleden een webanalyse opgevraagd bij mijn webhosting en het huidige aantal bezoekers over het afgelopen jaar is 396.452 webanalyse van 10 juli 2023 t/m 10 juli 2024

Heb ik uw interesse gewekt en wilt u deel worden van een steeds meer groeiende website die zich richt op sportevents zoals voetbal, hardlopen, 4 Mijl Assen, 4 Mijl Groningen grasbaanraces, speedway, icespeedway enzovoort.
Onderaan elke fotoreportages die ik maak zal ook een slider komen met het logo van uw bedrijf zodat het bereik op dat moment nog groter wordt!
Heeft u nog vragen of wilt u direct uw logo/link geplaatst hebben stuur dan een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met u op via mail.
Mail daarvoor naar Sportief Assen

Ik hoop u als lid/sponsor van de ‘Club van 100’ binnenkort te kunnen begroeten.
Kijk ook eens op deze pagina waar ik alle Club van 100 deelnemers plaats!

Met sportieve groeten,

Gino Wiemann,
www.sportief-assen.nl

*Notabene:
Sportief Assen is een particulier initiatief en geen bedrijf, dus er kan alleen een rekening op persoonlijke titel worden gestuurd indien gewenst, zodat u het ook kunt verantwoorden in uw administratie. Hier staat de start- en de einddatum op vermeld van de Club van 100.

En nog een kleine aanvulling:
Er is inmiddels ook een aparte logo en link pagina gemaakt van de deelnemers aan de Club van 100 actie waarop alle logo’s en het linkje naar de deelnemer te zien is.

Translate »