Hardlopen

Sinds jaar en dag fotografeer ik de 4 Mijl Groningen en de 4 Mijl Assen (sinds de start) en ook de Triathloon (Loon) en sinds vorig jaar ook de RoldertorenRun in Rolde.
Allemaal mooie hardloopevenementen hier in de regio, 4 Mijl Groningen deed ik al toen wij nog in Zuidhorn woonden, dus die houd ik er gewoon bij als zijnde regio 🙂
In september staat de 4 Mijl Assen weer op de agenda en daarna de RoldertorenRun en 4 Mijl Groningen en dan hebben we het hardloopseizoen wel weer zo’n beetje gehad volgens mij, althans in Drenthe voor zover ik het kan zien.
Heeft jouw vereniging ook een hardloopevent, neem gerust contact op zodat daar ook een fotoreportage van gemaakt kan worden. Als sportfotograaf ben ik breed inzetbaar en verenigingen kom ik graag tegemoet en haal ik de verdiensten uit de verkoop van de foto’s.
De ene keer gaat dat beter dan de andere keer, dat hangt ook van het event af en het aantal fotografen.
Maar niet geschoten is altijd mis zeg ik maar, dus kruip in je email pen en stuur een berichtje en als ik ruimte heb in mijn agenda laat ik dat zo spoedig mogelijk weten.
In het hardloop menu staan de verschillende fotoreportages die ik in het verleden heb gemaakt, veel plezier met het bekijken en wie weet kom je jezelf nog tegen in de foto’s en kun je de foto(‘s) nog bestellen als je dat wilt als afdruk, maar ook als digitaal bestand.

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.