• do. mei 23rd, 2024

Sport foto

Er zijn verschillende manieren om sportverenigingen in en rondom Assen fotografisch in beeld te brengen.
Op deze website zijn een aantal voorbeelden te zien waar ik als sportfotograaf actief ben.
Met Sportief Assen wil ik de sporten die ik zelf leuk vind om te fotograferen in beeld brengen en de foto’s toegankelijk maken voor een groter publiek.
Met deze fotoreportages wil ik mijn diversiteit aangeven en ook mijn fotografische grenzen verleggen. Sportief Assen heeft zich tot doel gesteld om meerdere sporten op een mooie en positieve manier in beeld te brengen denk daarbij aan de baansport, grasbaanraces, speedway, hardlopen, triathlon, voetbal, zaalvoetbal, honkbal enzovoort.
Tijdens wedstrijddagen of trainingen kan ik bij jullie sportvereniging actiefoto’s van de sporters maken. Dit geeft een beeld van de sfeer en de activiteiten die er plaatsvinden.
Portretfoto’s maken van de sporters en trainers. Dit geeft een gezicht aan de vereniging en zorgt ervoor dat mensen zich kunnen identificeren met de sporters en de vereniging.
Wat te denken van het mooi in beeld brengen van de accommodatie en de faciliteiten van de sportvereniging, zoals kleedkamers, kantines en tribunes.
Dit geeft een beeld van de infrastructuur van de vereniging en wat er allemaal mogelijk is.
Zelf maak ik veel gebruik van sociale media en plaats de foto’s op deze website en Instagram/Facebook, maar ook de de sportvereniging is dan vrij om deze te plaatsen.
Dit zorgt voor meer zichtbaarheid en trekt mogelijk nieuwe leden aan.

Alles gaat in goed overleg met de vereniging en/of het bestuur voor de toestemming om van de activiteiten foto’s te maken en deze op de website van o.a. Sportief Assen aan te bieden.
Bekijk de verschillende menu’s hierboven om een indruk te krijgen hoe wij het aanbieden.

Dus heb jij een leuke club waar je graag aandacht voor wilt, stuur dan een mailtje via het contactformulier en ik zal proberen om ook jouw sport mooi in beeld te brengen.

Met sportieve groet,

Gino,
www.sportief-assen.nl


Translate »