Voetbal

Zoals eigenlijk altijd ben ik pro-actief bezig met het vergaren van foto opdrachten, maar ook zet ik mij in voor de lokale clubs als fotograaf.
Zo heb ik enige tijd geleden contact gezocht met het bestuur van VVLEO in Loon bij Sportpark Marsdiek. Omdat ten eerste VVLEO haast in mijn achtertuin voetbalt, leek het mij voor Sportief Assen erg leuk om de thuis voetbalwedstrijden vast te gaan leggen.
Daarnaast stel ik de elftallen in de gelegenheid om hun sportieve prestaties in het voetbal te downloaden als digitaal bestand tegen een vergoeding zodat ik ook een beetje mijn onkosten kan dekken. Denk aan gebruik fotoapparatuur en het na-bewerken, waar best wel veel tijd in gaat zitten.
De foto’s zullen zo snel mogelijk op deze website geplaatst worden waar je ze dan kunt bekijken en eventueel bestellen.
Hebben jullie zelf een mooi wedstrijdverslag, mail het gerust naar mij ginofotografie@gmail.com noem daarin ook de wedstrijd bijvoorbeeld VV LEO 1 – Gieten 1 11 september 2022 enzovoort.
Heb je vragen en/of suggesties, schroom niet en stel ze gerust. Ik zal mijn best doen om ze zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.
Tot ziens op de velden van VV LEO.

Met sportieve groet,

Gino Wiemann (sportfotograaf),
Aangesloten bij de NVJ
www.wiemann.nl
www.sportief-assen.nl


Sportief Assen logo
To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Fotografie en ICT