VV LEO voetbalwedstrijden

Bekijk en bestel hier de foto’s van de voetbalwedstrijden waar ik als sportfotograaf bij aanwezig was.

Ik heb mijn eigen fotografisch bedrijf Gino Fotografie en ICT en ben als fotograaf actief betrokken bij sportevents in het bijzonder.
Omdat ik dit (min of meer als vrijwilliger) (sport) fotograaf doe moet ik mijn onkosten uit de verkoop van de foto’s halen, niet iedere organisatie is financieel draagkrachtig genoeg om een fotograaf te betalen en op deze manier kunnen we elkaar mooi helpen.
De onkosten die ik maak bestaan o.a. uit het gebruik van professionele foto apparatuur, programma’s zoals Photoshop en Lightroom, Photopolish, een pc om de foto’s te bewerken, verwarming, vaak ook benzine onkosten, maar ook mijn tijd en energie die ik in het fotograferen van sportevents steek.
En niet te vergeten het online abonnement van Oypo om deze foto’s op een fraaie manier aan te kunnen bieden via hun online foto besteldienst.

Je bent vrij om de foto’s te delen, alleen wederverkopen is niet toegestaan, is je iets niet duidelijk wat je met de foto’s mag doen, neem dan altijd eerst contact op met de fotograaf © Gino Wiemann, dit kan via het contactformulier.
De foto’s mogen door de afnemer vrij maar niet commercieel gebruikt worden voor bijvoorbeeld Facebook, Twitter en/of Instagram.
Voor gebruik op een eigen (privé) website is naamsvermelding van de fotograaf in de vorm Foto – Gino Wiemann verplicht!
Heel veel plezier met het bekijken en bestellen van de foto’s en graag tot een volgende keer.
Inmiddels kan ik de voetbalwedstrijden al onderverdelen in teams op de fotopagina, zodat je sneller bij het voor jou belangrijke voetbalelftal kunt komen.
Ik fotografeer vaak op uitnodiging of heb overleg gehad met de organisatie om foto’s te komen maken, bent u het ergens niet mee eens neem dan contact op met de organisatie van het event.

Bekijk hieronder de foto’s die ik maakte van de verschillende elftallen die VV LEO rijk is.

Sportief Assen logo
To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Fotografie en ICT