VV LEO voetbalwedstrijden

Bekijk hier de foto’s die ik maak van verschillende voetbalwedstrijden van o.a. VV LEO en VV Eext en een enkele reportage van Rolde (toen FC Groningen op bezoek was).
Mochten er elftallen binnen VV LEO zijn die het ook leuk vinden als er een fotoreportage van hun wedstrijd(en) wordt gemaakt dan mag je mij altijd uitnodigen, doe dat gemakkelijk via het contactformulier
Stuur een berichtje met de naam van je elftal, het tijdstip en datum en op welk veld jullie spelen. Ik check mijn agenda en laat het weten of ik kan komen Ja/Nee.
Er zijn geen kosten aan verbonden, de eventuele verdiensten haal ik dan uit de verkoop van de gemaakte foto’s.

Om het voor mijzelf ook een beetje leuk en rendabel te houden zou ik het erg fijn vinden als er ook foto’s besteld worden.
Eind van het jaar zal ik voor mijzelf een calculatie maken en als dit mijn kosten dekt ga ik er in 2024 mee door. Kan ik mijn onkosten er niet mee dekken, dan zal ik er noodgedwongen mee gaan stoppen.

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Fotografie en ICT