Voetbal

LEO Loon 2 tegen Gasselternijveen 2 20 november 2022

LEO 2 vs Gasselternijveen 2 20 november 2022 - © Gino Wiemann

Vandaag bij de voetbalwedstrijd tussen LEO 2 en geweest op 20 november 2022, deze wedstrijd werd op het hoofdveld van gespeeld.
Het was om en nabij de 0 graden dus had mij goed ingepakt, thermobroek en shirt aan en nog een extra warme hoodie erover, want als je zo stil zit krijg je het toch wel koud.
Het was een sportieve wedstrijd en er werd over en weer gescoord. In de eerste helft wist de voorsprong te pakken met het eerste doelpunt. Tijdens de rust even wat opwarm oefeningen gedaan en na ongeveer een kwartier kwamen de beide elftallen weer op het gras.
Al gauw werd er een doelpunt door de tegenpartij gemaakt en toen was het dus 1 – 1 en tegen het einde wist VV LEO 2 nogmaals het net te vinden en werd de eindstand uiteindelijk 2 – 1 voor VV LEO 2 wel te verstaan.
Daarna snel naar huis toe om de foto's terug te zetten.
Bekijk hieronder een kleine impressie, de resterende foto's zijn weer in het VV LEO menu hierboven te vinden of klik op deze LINK om direct naar de fotopagina te gaan.