• ma. mei 27th, 2024

Motorsport

WK Super Bikes TT-circuit Assen 24 april 2022 - © Gino Wiemann

Motorsport op o.a. het TT-circuit van Assen is gewoon een belevenis ‘a way of life’ zou ik haast zeggen. Helaas ben ik zelf geen motorrijder en heb ook niet die ambitie, maar ik vind het wel een geweldige sport om naar te kijken.
Wie kent de groten der aarde niet Valentino Rossi, Marc Marquez, Fabio Quartararo, maar ook de Witte Reus Wil Hartog en ga zo maar door.
Het fotograferen van deze toppers is echt een geweldig moment en ik sta dan ook vaak bij de GT-bocht want dat vind ik persoonlijk de mooiste plek.
Vooral na een eerste ronde waarna alle rijders in een prachtige waaier door de GT-bocht racen, elke keer geniet ik daar weer van en probeer dat ook elke keer weer mooi vast te leggen.
Ik werk met Canon apparatuur en mijn droom is om nog eens een Canon 600mm tot mijn beschikking te krijgen en anders toch maar eens een keertje huren.
Het is gewoon ontzettend jammer dat Canon niet doet wat het andere merk Nikon wel doet, namelijk met een stand bij het circuit staan waar geregistreerde Nikon gebruikers apparatuur kunnen lenen voor het event.
Misschien komt daar ooit nog eens verandering in, zou mooi zijn.
En natuurlijk ook de andere online media voor mooie beelden van de motorsport op het TT-circuit.

Translate »