FIM Longtrack of Nations Roden 24 september 2023 - © Gino Wiemann
Grasbaanraces

FIM Longtrack of Nations Roden 24 september 2023

Vandaag net na de middag vertrokken naar Roden om op de of Nations Roden van 24 september 2023 te gaan fotograferen voor .
Wij waren mooi op tijd voor de presentatie van de rijders die om 13:00 uur zo zijn, maar het liep niet allemaal zoals het had gemoeten. Om 13:30 uur zouden de races gaan beginnen, maar omdat de baan niet helemaal in orde was werd de start even uitgesteld en werd er met man en macht aan gewerkt om het allemaal snel en goed voor elkaar te krijgen.
De reden weet ik niet, het werd wel omgeroepen, maar op de plek waar ik zat kon ik de speaker niet goed horen.
De baan werd onderzocht, bekeken en weer onderzocht…en uiteindelijk konden de wedstrijden iets na 16:00 uur een aanvang nemen. Je bent dan al aardig gaar van het wachten, maar het wachten werd wel beloond, want wat waren het een mooie races.
Uitslagen e.d. heb ik niet, die zullen ongetwijfeld weer op de website van Baansportfansite komen te staan, maar de finale werd in ieder geval gewonnen door de ‘buitenaards' snelle . Wat kan die man rijden zeg, niet te filmen zo snel en zo zeker. Hier kun je alleen maar een diepe buiging voor maken en natuurlijk ontzettend gefeliciteerd met het behalen van deze overwinning.
En als klap op de vuurpijl werd TeamNL Wereld KAMPIOEN, gefeliciteerd!!
Foto's bekijken en eventueel bestellen kan via deze link (pagina opent in nieuw venster).


FIM Longtrack of Nations Roden 24 september 2023

Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.