Grasbaanraces

Grasbaanraces Opende 18 juni 2022

Grasbaanraces Opende

Op 18 juni vinden er weer plaats op de grasbaan van .
De races starten om 16:30 uur
Het was voor mijn als fotograaf al weer enige jaren geleden dat ik in Opende was bij de grasbaanraces aldaar.
Meer dan 8 jaar geleden heb ik toen al de van nu daar gefotografeerd en dat is toch wel erg leuk. Ik zag nummer 84 () voorbij komen en dat is nog steeds een van de toppers in de grasbaanraces, deze vermelding wel even onder voorbehoud, want zo goed was ik toen nog op de hoogte van de rijders, mijn excuses hiervoor.
Het beloofd aanstaande zaterdag weer spectaculair te worden en ook ook nog eens erg warm, dus neem voldoende water mee of koop het bij de verschillende standjes die er ongetwijfeld weer zullen staan.
Zaterdag laat of in ieder geval zondag zullen de foto's weer op en andere websites komen te staan.
Hier nog een oudje uit 2014 alweer!

Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.