• do. mei 23rd, 2024
Voorpret Koningsdag Obstakelrun 27 april 2024 - © Gino Wiemann

Het zit er al ik weet niet hoelang bij mij ingebakken dat ik vaak voor een nieuw evenement wat vooronderzoek doe. De locatie verkennen en kijken wat goede plekken zijn om foto's te gaan maken.
Gisteren was ik al even bij de atletiekbaan van AAC'61, maar trof toen niemand aan. Na contact met Roos te hebben gehad via Insta zijn we vanmiddag nog even weer heen gereden om alles even te bekijken.
Er wordt nog hard gewerkt om alle obstakels op te bouwen en op hun plek te zetten, maar zoals Roos vertelde heeft ze hulp van een 45-tal hulpjes.
Het weer ziet er goed uit voor Koningsdag er kan een buitje vallen, maar hopelijk is dat van korte duur. Voor de w.s. helemaal niet zo vervelend omdat er ook een mudrun plek op het parcours ligt.
Hier en daar even wat foto's gemaakt en morgen zullen we redelijk op tijd naar de Koningsdag Obstakelrun vertrekken om een en ander vast te leggen.
Bekijk hieronder alvast een beetje de voorpret en een kleine impressie van 27 april 2024.
Ik ben niet zo lang gebleven want er werd om de 10 minuten gestart met de run en aangezien ik geen fiets bij mij had was het mij toch allemaal wat teveel van het goede en ben ik na een aantal foto's weer huiswaarts gekeerd.

Translate »