Voetbal

VV LEO 1 vs FC Assen 1 23 maart 2024

VV LEO 1 vs FC Assen 1 23 maart 2024 - © Gino Wiemann

Wat was het weer een feestje om bij de voetbalwedstrijd tussen en te zijn op 23 maart 2024 bij te . Voor het begin van de derby werd er vuurwerk/rookbom afgestoken om deze wedstrijd een prachtige start te geven.
Het begon redelijk rustig allemaal, over en weer waren leuke en spannende acties, maar tot scoren kwam het nog niet. En bleef het tot aan de rust 0 – 0 maar de wil was er om te scoren!
Uitgerust en wel kwamen de spelers het veld weer op om de strijd te hervatten, het is niet voor niets een derby en dat was ook in de 2de helft te merken.
Het duurde niet lang of er werd gescoord vanuit LEO en kort daarop een 2de doelpunt die het net van FC Assen 1 wist te vinden.
FC Assen liet dit niet helemaal over zich heen komen en scoorde ook nog een doelpunt in ik meen de 87e minuut.
Het viel mij op dat VV LEO 1 completer en aanvallender speelde, er waren mooie voorzetten en ook uitstekende passes.
Een mooie en verdiende overwinning dus voor de mannen in blauw wit. Hopelijk gaat deze winning streak voortduren, ze zijn in ieder geval op de goede weg.
Gefeliciteerd met deze mooie overwinning!!
Liever een foto zonder logo en in de hoogste resolutie, die kun je bestellen online bij de foto besteldienst van Oypo en daarmee steun je mij direct ook een beetje als fotograaf.
Bekijk hieronder een kleine impressie.Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.