4 Mijl van Assen

Eigenlijk sinds wij in Assen zijn komen wonen in 2015 ben ik als fotograaf actief betrokken bij de 4 Mijl van Assen.
De voorgaande jaren was ik freelance sportfotograaf bij de 4 Mijl Groningen, toen nog onder de bezielende leiding van Grietje Pasma, later is dit overgenomen door Elske Dijkstra.
De 4 Mijl van Assen is een hardloopevenement wat in het najaar (september) wordt gehouden en heeft haar start/finish in het Anne Frank Park in de prachtige wijk Marsdijk.
De organisatie ligt in handen van BertJan Marree en hij weet het als geen ander te presenteren. Ook de afgelopen keer was het een prima initiatief om de inschrijving op ludieke en spectaculaire wijze te openen. Er stond een heuse F1 replica in het winkelrijk Marsdijk centrum, waar een ieder die dat wilde een ritje kon maken in de simulator.
Het spits werd afgebeten door Bob Bergsma en daarna gevolgd door meervoudig winnaar Tom Hendrikse.
Daarna was het tijd voor het publiek om in de simulator plaats te nemen.
Bekijk en bestel hier de foto’s van de 2021 editie van de 4 Mijl van Assen.

4 Mijl Assen 4 Mijl festival 91e editie Assen BMX boksen coureurs David Coulthard drenthe Ducati Ducati clubraces FC Unitas Featured Gino Fotografie Gino Wiemann grasbaan grasbaanraces GT Bocht Haarbocht hardlopen IDM Jack's Casino Racing Day Jack's Racing Day Jannick de Jong Loppersum motoren motorsport MOTUL TT Opende paddock persfoto races sport sportfoto sportfotograaf sportfotografie sportief sportief Assen Strandheem toppers triathloon TT-circuit tt-circuit assen www.sportief-assen.nl www.wiemann.nl

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Fotografie en ICT