4 Mijl van Assen

Eigenlijk sinds wij in Assen zijn komen wonen in 2015 ben ik als fotograaf actief betrokken bij de 4 Mijl van Assen.
De voorgaande jaren was ik freelance sportfotograaf bij de 4 Mijl Groningen, toen nog onder de bezielende leiding van Grietje Pasma, later is dit overgenomen door Elske Dijkstra.
De 4 Mijl van Assen is een hardloopevenement wat in het najaar (september) wordt gehouden en heeft haar start/finish in het Anne Frank Park in de prachtige wijk Marsdijk.
De organisatie ligt in handen van BertJan Marree en hij weet het als geen ander te presenteren. Ook de afgelopen keer was het een prima initiatief om de inschrijving op ludieke en spectaculaire wijze te openen. Er stond een heuse F1 replica in het winkelrijk Marsdijk centrum, waar een ieder die dat wilde een ritje kon maken in de simulator.
Het spits werd afgebeten door Bob Bergsma en daarna gevolgd door meervoudig winnaar Tom Hendrikse.
Daarna was het tijd voor het publiek om in de simulator plaats te nemen.
Bekijk en bestel hieronder de foto’s van de voorgaande edities van de 4 Mijl van Assen.

4 Mijl Assen Anne Frank park Assen Dave Meijerink drenthe Ducati clubraces Eext Featured Gino Fotografie Gino Wiemann grasbaan grasbaanraces hardlopen idc IDM Internationaal Dutch Championship Loon methanol Mika Meijer motoren motorsport persfoto publiek races Romano Hummel snelheid sport sportfoto sportfotograaf sportfotografie sportief sportief Assen Sportpark Marsdiek start toppers TT-circuit tt-circuit assen voetbal voetballen voetbalwedstrijd VV LEO VV LEO 1 VV LEO JO19-1 VV LEO MO17-1 www.sportief-assen.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Fotografie en ICT