wandelen

4 daagse Nijmegen langs de route 20 en 21 juli 2022

4 daagse Nijmegen 20 en 21 juli 2022 - © Gino Wiemann

Het stond al langer op mijn ToDo lijstje om de wandel van te fotograferen.
Begin dit jaar hadden we al even rondgekeken naar een mooie plek waar we in ieder geval 2 nachten zouden kunnen overnachten. Dat hebben we gevonden bij De Kruidenier B&B in .
Het was dit jaar door de warmte geen 4-daagse maar een 3-daagse, waarbij wel alle deelnemers/wandelaars een 4-daagse medaille in ontvangst mogen nemen op de laatste dag als de 4-daagse voltooid is en men de gehele route heeft gelopen.
is prachtig gelegen in het centrum van Gennep, met een alleraardigste Cora.
We werden op de dag van aankomst hartelijk ontvangen met een glas water en een kopje koffie.
Omdat het laat in de middag was zijn we lekker op het terras van Hotel-restaurant de Kroon gaan zitten waar we later een heerlijke 3 gangen diner hebben genuttigd.
Daarna nog even buiten blijven zitten, want het was echt bloedheet, tegen de 40 graden, dan is het normaal gesproken ook in huis bijna niet uit te houden, alhoewel het was best wel koel in de B&B.
De volgende dag eerst ontbijtje gedaan en daarna de route verkend, want we wilden wij een mooi plekje vinden. We waren iets te laat voor Wychen en zijn toen doorgereden naar waar een enthousiaste menigte de wandelaars begroeten met muziek en aanmoedigingen.
Oud collega's van mijn vrouw liepen mee, maar die zijn we dus net misgelopen, toen op naar Nijmegen. Daar ook een mooi plekje gevonden en konden de auto redelijk dichtbij parkeren.
Daar dus ook nog een hoop foto's gemaakt van de wandelaars die langskwamen. Heel veel militairen die soms met volle bepakking liepen, respect hoor!!
Nadien zijn we weer naar Gennep gegaan, daar aangekomen even uitrusten, want warmte vreet energie, ook van een fotograaf 🙂
Daarna met lieve vrienden gegeten in Plasmolen bij het Pannenkoeken restaurant Den Tol.
Toen weer terug naar Gennep en nog even een watertje gedronken in de B&B.
Vandaag was voor ons de laatste dag en hebben nog even met veel plezier de tweede dag bekeken en gefotografeerd, want de route voor de 50 km kwam dus voor onze deur langs, hoe makkelijk kun je het hebben.
Er was een speciaal podium geplaatst voor de burgemeester van Gennep en enkele gasten, later zagen we burgemeester Bruls ook bij de genodigden staan. Erg leuk om deze burgemeester even in het echt te zien, hij was tijdens de pandemie regelmatig in beeld op televisie.
Bekijk online de foto's die ik maakte tijdens de eerste 2 dagen van de 4 daagse van Nijmegen, wellicht nog een keer voor herhaling vatbaar.

Ze zijn online te bestellen als digitaal bestandKLIK HIER” de pagina opent in een nieuw venster!

Latest-news

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Wiemann