• ma. mei 27th, 2024

Asserroeiclub aan het trainen 14 maart 2020

Asserroeiclub aan het trainen

Zoals zo vaak loop ik met onze hond langs het Kanaal, het rondje kanaal noem ik het altijd.
Tijdens deze ronde zag ik dat de roeiers van de Asserroeiclub weer druk aan het trainen waren, een bedrijvigheid op het water van jewelste. Het is altijd prachtig om te zien hoe enthousiast de roeiers zijn en een geweldige discipline.
Mede omdat ik gestopt ben met het fotograferen bij het TT-circuit heb ik weer wat meer tijd om deze sporten in beeld te brengen, heel vaak viel het samen met het maken van foto's langs het circuit.
Bekijk hier de foto's die ik vluchtig maakte toen ik langs het Kanaal liep. Fotootje bestellen zonder watermerkje en in hoge resolutie, klik dan op deze LINK en je gaat direct naar de online fotobesteldienst van Oypo (pagina opent in nieuw venster).

Translate »