• za. jun 22nd, 2024
CHEext 19 mei 2024 - © Gino Wiemann

Wat is het weer prachtig georganiseerd bij , je komt binnen op het terrein en je waant je haast in een andere wereld. De entree heet je al Welkom en als je binnen bent dan zie je al een prachtige bak waar de paarden hun nemen.
Meteen bij binnenkomst zie je rechts de verslagwagen met de presentator en een gigantische nieuwe tribune waar ook gretig gebruik van werd gemaakt.
Als eerste heb ik Jessica even opgezocht, zij is mijn contactpersoon bij CHEext, gewoon even gedag zeggen en wat zaken regelen over de toegang.
Morgen is de grote dag en dan is het fijn dat je dan overal mag gaan en staan, elk jaar heeft zij dat uitstekend geregeld.
Vandaag even geweest en wilde tot het einde blijven, maar er kwam iets heel leuks en positiefs tussendoor. Onze kleindochter mocht haar proef doen in de manege van Gasselte en ze wilde heel graag dat wij daar bij zouden zijn en daar zeg je dus geen nee tegen.
Zoals gezegd morgen de grote dag en dan zijn wij er weer bij. De weersverwachting is helaas niet zo goed, dat hebben wij al een keertje eerder meegemaakt dat het met bakken uit de lucht kwam, maar misschien hangt er een gelukskoepeltje over de bak en blijft het droog.
Ook weer eventjes met Jeanine gesproken, zij is de vaste fotograaf bij CHEext en altijd gezellig om even met haar bij te praten.
Voor de uitslagen verwijs ik graag naar de website van CHEext.

Bekijk HIER een selectie van de foto's die ik vandaag maakte bij het concours hippique CHEext, deze foto's zijn vrij te gebruiken in ongewijzigde staat en met behoud van logo.
Liever een foto zonder logo van , klik dan HIER en met een muisklik kun je de foto(‘s) bestellen in de hoogste resolutie.


Translate »