Voetbal

Eext 1 vs Protos 1 op 14 mei 2023

VV Eext 1 vs Protos 1 14 mei 2023 Eext - © Gino Wiemann

Op het sportveld 't Veld aan de Jan Oostingweg 4A, 9463 RS werd vanmiddag de laatste wedstrijd voor de zomerstop gespeeld tegen .
Het was een bijzondere dag mede omdat ik hier op uitnodiging was en ook omdat onze kleinzoon en andere kinderen meeliepen met de spelers van
Na de opkomst op het veld werd er ook door mij nog een elftal/teamfoto gemaakt en toen kon de scheidsrechter het fluitsignaal geven voor deze wedstrijd.
Het was prachtig weer, warm zelfs, maar er werd ondanks de warmte een stevige pot voetbal gespeeld.
In de rust mochten de kinderen die meegelopen waren nog even penalty schieten op het doel.
En dit werd ook met veel gejuich ontvangen. Na het schieten op het doel was de rust weer voorbij en kon de tweede helft een aanvang nemen.
Helaas moest de thuisclub het onderspit delven en met een verlies van 2 – 5 weer naar de kleedkamers.
Danielle dank voor de uitnodiging en de gastvrijheid en wie weet tot een volgende keer.
De foto's zijn online te bekijken en voor de liefhebber als digitaal bestand in de originele grootte te downloaden tegen een vergoeding, deze pagina opent in een nieuw venster.
Hieronder alvast een kleine selectie van de gemaakte foto's en om de pagina wat op te leuken.