• vr. jun 21st, 2024
Foto Sipkes logo
Foto Sipkes logo

Als je fotozaak zegt, dan bedoel je eigenlijk Foto Sipkes in de Poelestraat te .
ken ik nog van mijn tijd in Groningen en staat garant voor , advies en klantvriendelijkheid.
En dat is meteen de reden waarom ik hier een bericht aan wil wijden.
Op een bepaald moment wilde ik de overstap maken naar de 's van . Ik had de Canon 5D MKIV en de Canon 7D Mark II en een stel hierbij. Van de Canon EF 24-70 F2.8 L MKII tot aan de Canon EF 100-400mm.
Na eerst emailcontact gehad te hebben en de daarop volgende offerte was ik eigenlijk al direct verkocht. Bert van Foto Sipkes wist mijn spullen uitstekend op waarde (inruilwaarde) te schatten waar ik meteen blij van werd.
Dit was nog in de periode dat ik mijn eigen bedrijf Gino Fotografie en ICT had. Dus het was een investering in uitstekende .
In de tussen tijd was ik ook actief voor bij het TT-circuit en besloot bij Foto Sipkes een Sigma 60-600mm aan te schaffen.
Daar heb ik ongeveer een 1,5-2 weken plezier aan gehad, maar vond het toen welletjes. Wat is die lens zwaar zeg, zonder monopod is het bijna niet te doen.
Dus contact gehad met Bert, wilde wel graag naar de Canon RF 100-500mm en na overleg en wat leergeld kon ik deze lens weer inruilen voor de RF lens.
En zo kwam niet geheel onverwachts toch een einde aan mijn bedrijf. Op 1 december 2023 mijn laatste foto opdracht gedaan voor A.O.G. School of Management en per 1-1-2024 mijn bedrijf opgeheven.
Het was mooi geweest en kan nu gaan genieten van mijn pensioen.
Doordat ik geen opdrachten meer had lagen een aantal RF lenzen stof te happen. Dus weer in de email pen gekropen en Bert een mailtje gestuurd met de vraag of er een inruil mogelijk was.
Ik had een 4-tal RF lenzen die ik niet meer gebruikte (RF 35mm, RF 50mm, RF 85mm en de RF 24-70 2.8) en wilde daar de Canon RF 24-105 F2.8 L IS USM Z voor hebben.
Ook nu weer een prachtige offerte ontvangen en nu loopt er dus een blij ei rond met een fantastische lens.
Omdat ik veel sport doe is dit een uitstekende lens voor mij. Het bereik qua zoom is wat minder wat mm's betreft, maar het gemak en de snelheid is echt uitmuntend.
Ook kon ik gebruik maken van de cashback die Canon heeft en dat scheelde toch ook meteen weer 300 euro op deze lens.
Er was wel wat gedoe met Canon over de cashback (waar ik jullie niet mee ga vermoeien), maar Foto Sipkes heeft dat op een hele fijne manier opgelost, waarvoor dank!!
Zo zie je maar hoe iets kan lopen, door te upgraden vind je een fotozaak waar je als fotograaf helemaal goed terecht kunt en waar je ook een goede inruilprijs voor je fotoapparatuur ontvangt.
Niks geen gepingel of prijzen ver onder de waarde, nee precies goed, althans voor mij.
Ik wilde op deze manier Foto Sipkes even in een fotografisch zonnetje zetten.
Bedankt voor de mooie inruil en de uitstekende service!!

Gino,

Translate »