Voetbal

LEO 5 Loon vs ACV 9 op 6 mei 2023

LEO 5 vs ACV 9 6 mei 2023 - © Gino Wiemann

Vanmiddag zou ik eerst de voetbalwedstrijd van LEO JO15-3 tegen Wildervank JO15-3JM vastleggen en was zoals altijd mooi op tijd want de wedstrijd zou om 13:00 uur beginnen.
Toen er om 13:10 uur nog geen van beide elftallen op het hoofdveld stond ben ik maar eens gaan vragen hoe laat het zou beginnen en kreeg toen te horen dat LEO JO15-3 vrij had vandaag. Had ook wel even op de website vermeld mogen worden, want nu kwam ik dus voor niks.
Ook op www..nl was er geen vermelding, puntje van aandacht zou ik zeggen.
Om 14:45 uur zou er nog een wedstrijd gespeeld worden, dus omstreeks 14:45 uur maar weer naar getogen om daar de voetbalwedstrijd tegen te fotograferen en gelukkig waren zij er wel 🙂
Het was lekker weer dus geen extra jas meegenomen, had ik beter wel kunnen doen, want richting de rust begon het al aardig donker in de lucht te worden en dat was voor mij geen goed voorteken.
Tot de rust heb ik een leuke wedstrijd kunnen vastleggen, geen spectaculaire acties, maar gewoon een goede pot voetbal.
In de rust en na de rust begon het dus te regen en bikkel die ik ben bleef gewoon zitten, maar naarmate het natter en natter werd heb ik toch maar besloten om mijn spullen in te pakken en naar huis te gaan.
Mijn apparatuur is wel spatwaterdicht, maar het werd mij net iets te gek.
De wedstrijd is wel in het voordeel van LEO 5 Loon beslist want de eindstand was 6 – 1 en dus gefeliciteerd vanachter het toetsenbord.
Bekijk hieronder een kleine impressie, de resterende foto's zijn weer in het VV LEO menu hierboven te vinden.


Latest-news

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Wiemann