• vr. mei 24th, 2024

Het was vandaag een erg warme dag en haast te warm voor de jonge voetballertjes die door een dag kregen op de voetbalvelden van .
Er waren verschillende momenten waarop de trainingen begonnen en Assen had ervoor gekozen om 's middags om 13:45 uur aanwezig te zijn bij de happening.
Trotse opa die ik ben zag ik onze kleinzoon de noppen onder zijn voetbalschoenen vandaan lopen. Zo heerlijk positief fanatiek en sportief is dat mannetje.
Er werd goed geluisterd naar de aanwijzingen van de trainer en je zag ook dat dit resulteerde in een beter samenspel en vooral respect voor elkaar hebben.
Omdat het zo warm was werd er regelmatig even een drinkpauze ingelast waarna er weer verder getraind kon worden.
Omstreeks 15:15 uur was de trainingsdag “Trainen als een prof voorbij”.
Alle spelers werden opgeroepen om zich naar het hoofdveld te begeven waar iedereen nog even werd toegesproken en dat het een geweldig event was geweest.
De spelers die hadden gewonnen werden omgeroepen en konden de prijs, een vaantje, een voetbalshirt (met handtekening van Luciano Valente) in ontvangst nemen, En als laatste werd een beker uitgereikt aan de beste speler.
Toen was het tijd om het deelname certificaat in ontvangst te nemen en als laatste nog even een team/elftal foto in het doel.
FC Groningen en VV Gieten kunnen terug kijken op een zeer geslaagd ‘Trainen als een prof'.
Bekijk HIER de foto's die ik maakte.
Geniet nog even van het mooie weer en wie weet tot een volgende keer.

Translate »