• zo. jun 23rd, 2024
Triathloon 24e editie 1 april 2023 - © Gino Wiemann

Wat was het weer een feestje om bij de 24e editie van de Triathloon te te zijn geweest. Alles weer tot in de puntjes geregeld en zoals elke keer werd er weer een korte workshop gegeven. Hoe stap ik na het en fietsen in mijn kano 🙂
Nadat dit alles door Marco was verteld en er een vrijwilliger zich aangemeld voor de workshop kon iedereen zich daarna naar de Start begeven.
Ik had zelf de indruk dat het dit jaar nog drukker was met het aantal deelnemers. Ik kan mij daarin vergissen, maar zo leek het wel.
De start was om 14:00 uur en ging onder de spoorbrug/viaduct door om daarna rechts af te slaan en over de nieuwe fietssnelweg kon de route vervolgd worden.
Wij liepen in tegengestelde richting zodat we de eerste hardlopers ergens voor Loon op de gevoelige digitale plaat vast konden leggen.
En die eerste hardlopers kwamen er verrassend snel aan. Tegen de tijd dat we op ons eerste fotoplekje kwamen zagen we de eersten al aan komen lopen.
Daarna ging het allemaal vlot, de ene na de andere kwam uit het tunneltje om de fiets op te halen voor het volgende traject. En ook de ATB'ers kwamen ook al weer snel langs, zijn toch op en top atleten hoor!
Wij zijn doorgelopen naar de Enkeerdbrug om de laatste veldslag te registreren van het .
Gelukkig heeft het weer geen roet (regen) in het evenement gegooid en kon alles zonder problemen voorgezet worden, maar ook voor mij als fotograaf.
Want om mij nu helemaal zeiknat te laten regenen, daar had ik zelf ook niet zoveel zin in, maar gelukkig bleef het bij een beetje .
Ik bied ze alleen aan als digitaal bestand, want afdrukken worden tegenwoordig niet meer besteld.
Gefeliciteerd met jullie fantastische sportieve prestatie en graag tot volgend jaar of een ander hardloopevenement in of rondom Assen (Dr.).
Voor uitslagen en dergelijke verwijs ik graag weer naar de website van Triathloon.

Mocht het op de een of andere manier niet lukken om de foto's goed te zien op mobiel/tablet enzovoort dan kun je op de directe link naar Oypo klikken om de foto's te bekijken en te bestellen, de pagina opent in een nieuw venster.

Zoeken op startnummer staat aan, dus nog makkelijker jouw eigen foto met startnummer opzoeken


Translate »