Voetbal

Twee wedstrijden op Sportpark Marsdiek

VV LEO JO17-2 vs FC Zuidlaren JO17-2 2 maart 2024 - © Gino Wiemann

Vanochtend weer naar getogen om de voetbalwedstrijd tussen en vast te leggen.
LEO JO17-2 was aan het warmlopen op het hoofdveld en wilde daar al plaatsnemen om mij alvast voor te bereiden, maar kreeg al snel te horen dat de wedstrijd op het kunstgras gespeeld zou worden.
Dus toen doorgelopen naar het kunstgras en daar mijn plekje ingenomen.
Het was een wedstrijd in het voordeel van FC Zuidlaren, want de ene goal na de andere werd in het net van VV LEO geschoten.
Gelukkig werd er nog wel een tegen doelpunt gescoord, maar met een uitslag van 1 – 6 was het een teleurstelling voor de mannen van VV LEO JO17-2 en kon FC Zuidlaren JO17-2 de punten mee naar huis nemen.

Een geblesseerde speelster van wilde nog even van het zonnetje genieten op een stoel op het kunstgras en heb haar dus even in het ‘zonnetje' gezet door een paar foto's van haar te maken.
Sterkte met de blessure en tot een volgende wedstrijd.Opvolgend maakten de dames van VV LEO VR1 en 2 zich op voor de strijd. Ook deze wedstrijd werd gespeeld op het kunstgras en de dames van LEO VR1 begonnen al direct goed.
En nog eens en nog eens….jawel een hattrick binnen 3 minuten, die gaat de boeken in bij VV LEO.
Het ging over en weer met mooie acties en er werd fanatiek gevoetbald, een plezier om naar te kijken.
Na de eerste helft ben ik weggegaan want wilde de start van de Formule 1 op televisie zien. De volgende keer hoop ik weer een volledige wedstrijd voor de dames vast te kunnen leggen.
Gefeliciteerd met deze mooie overwinning van 5 – 1
Bekijk hieronder een kleine impressie van beide partijen en de resterende foto's zijn weer te vinden in het menu voetbal hierboven waar ze eventueel besteld kunnen worden als digitaal bestand.
Of direct naar:
VV LEO JO17-2 en kon FC Zuidlaren JO17-2 – Klik hier (pagina opent in nieuw venster).
VV LEO VR1 en Lycurgus VR3 2 – Klik hier (pagina opent in nieuw venster).

Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.