• vr. jul 26th, 2024
VV LEO 1 vs SJS 1 18 mei 2024 - © Gino Wiemann

Vanmiddag bij de laatste wedstrijd voor de zomerstop geweest van vs op 18 mei 2024. De voetbalwedstrijd werd gespeeld op het van VV LEO bij .
De wedstrijd begon meteen al energiek en de mannen van LEO 1 hadden er zin in en dat bleek later ook wel uit de doelpunten.
Net voor de rust werd het eerste doelpunt gescoord. In de rust zal er het een en ander in positieve zin zijn besproken denk ik, want in de 2de helft ging het helemaal lekker en werd het ene doelpunt na het andere in het net van SJS 1 geschoten.
Hier en daar kunnen nog wat puntjes op de i gezet worden, maar ik vond het een leuke wedstrijd om naar te kijken en te fotograferen.
De eindstand werd uiteindelijk 4 – 0 voor de thuisploeg en kan VV LEO 1 met een goed gevoel de zomer in.
De foto's zijn hieronder weer te bekijken die ik op Google foto's heb geplaatst en mogen online gebruikt worden in ongewijzigde staat.
Voor de liefhebber kunnen de foto's zonder logo van weer online besteld worden, klik daarvoor op deze LINK (pagina opent in nieuw venster).