Voetbal

VV LEO 19-1 vs Gieten-Eext 19-2 op 11 februari 2023

VV LEO 19-1 vs Gieten-Eext 19-2 11 februari 2023 - © Gino Wiemann

Het was al weer even geleden dat ik bij een sportfotoreportage had gemaakt, debet daaraan was het toch wel slechte weer, het was koud en nat.
Maar vandaag even goed en warm aangekleed en iets voor 14:00 uur was ik aanwezig om de voetbalwedstrijd tussen VV LEO (Loon) 19-1 en Gieten-Eext 19-2 vast te leggen.
Deze keer gekozen om aan de kant bij de middellijn te gaan zitten om toch wat andere foto's te kunnen maken dan anders. Het was grauw, maar verder wel te doen.
Meteen in het begin van de wedstrijd was VV LEO in het voordeel en speelde sterk. Hier en daar ook erg mooie paasjes en kopduels, een plezier om naar te kijken en te fotograferen.
In de rust konden de mannen terugkijken op een geslaagde eerste helft en met een voorsprong van 1-0 konden ze de kleedkamers opzoeken.
Voor mij een mooi moment om een andere plek op te zoeken voor het tweede gedeelte van de wedstrijd.
Ook de tweede helft was LEO 19-1 goed gezind, want door middel van een strafschop kon de stand naar 2-0 gezet worden en was het haast een gelopen race voor de thuisploeg.
Bekijk hieronder alvast een kleine impressie van de voetbalwedstrijd en de resterende foto's zijn weer online te bestellen voor de liefhebber(s).
Door foto's te bestellen heb je een leuk aandenken aan deze wedstrijd en daarnaast steun je ook de fotograaf die dit verder kosteloos voor VV LEO doet.
Veel plezier met het bekijken van de foto's en tot de volgende wedstrijd maar weer!