• ma. mei 27th, 2024
Roldertoren Run 30 september 2023 - © Gino Wiemann

Vanmorgen op pad om de 2de editie van de vast te leggen. Ook voor Sportief Assen was dit de tweede keer en onder veel betere weersomstandigheden kan ik je vertellen. Waar het vorige jaar koud en regenachtig was tijdens de 1e editie konden de hardlopers zich deze keer verheugen op fantastisch hardloopweer.
Bij aankomst waren er al verschillende hardlopers aan het warmlopen om zo helemaal goed voorbereid en met warme spieren aan de start te verschijnen.
Het was voor mij een beetje lastig fotograferen omdat ik recht tegen de zon in moest fotograferen, heb daar wel wat trucjes voor, maar het blijft lastig.
Iets na 12:00 uur werd het eerste startschot gegeven en een half uurtje later het tweede enzovoort. Om de halve marathon, de 10 km en als laatste de 5 km weg te schieten.
Het mooie van alles vind ik toch altijd het enthousiasme op de gezichten de drive om weer lekker te gaan .
Helaas kon ik niet tot het einde blijven omdat ik vanmiddag naar de Speedway in Veenoord ga om foto's te maken van de Gouden JOPA Helm aldaar.
Van harte gefeliciteerd met de behaalde prestatie(s) en graag tot volgend jaar bij de 3de editie van de RolderToren Run in .
Voor uitslagen en dergelijke verwijs ik graag naar de website van de RolderToren Run.
Foto's bestellen kan ook, doe dat via deze link of klik op de hoofdpagina op de foto van de Roldertoren Run.


Translate »