• wo. mei 29th, 2024
4 Mijl Assen lustrum 17 september 2022 - © Gino Wiemann
Eerste Nieuwsbrief 4 Mijl van Assen 2023🏃
Even terugblikken en vooruitkijken naar 2023
In deze :
  1. De terugblik
  2. 4 Mijl van Assen 2023
  3. Sponsoren
1: De terugblik

Lees hieronder het mooie verslag van Robbert Willemsen uit de Asser Courant:

Assen Zon, fikse buien en wind. De vijfde editie van de 4 Mijl van Assen had het zaterdag allemaal, waardoor de lustrumviering van het loopevenement (1500 deelnemers, een record) door en rond de wijk Marsdijk een grillig herfstkarakter had.

Tom Hendrikse bleek in ‘zijn achtertuin' weer eens de sterkste, de Asser atleet legde de ruim zes kilometer af in 19 minuten en 41 seconden. Tweede werd de Groninger Thijmen van der Loop (20.44), gevolgd door de Assenaren Olfert Molenhuis (21.07) en Freek Hoolsema: 21.23. Marrijtje Molenhuis uit Assen was de eerste vrouw die de bereikte, in 24.23.

Maar natuurlijk waren er ook de Kidsrun en tal van sportieve randactiviteiten, waar sportclubs zich presenteerden en er een heuse Formule 1-simulator aanwezig was. De regen mocht daarbij niet deren, maar het hemelvocht zorgde nog wel voor een domper. 

Robbert Willemsen


Als organisatie bedanken wij iedereen (vrijwilligers, instanties, sponsoren, deelnemers en toeschouwers) voor het getoonde vertrouwen en voor alle inzet, die het samen mogelijk hebben gemaakt om deze loop te organiseren.
 
Save the date

Zaterdag 16 september 2023
de 6e  editie


 
Inschrijving van de 4 Mijl van Assen start op vrijdag 31 maart 2023
Voor deelname aan het sportplein en de fair kun je je nu al aanmelden. Stuur daarvoor een mail naar info@4mijlvanassen.nl
De aftermovie door Loraine Kaan
Zo langzamerhand is het een traditie. Loraine Kaan van Kijkaan maakt een prachtige aftermovie van de 4 Mijl van Assen. Dit jaar met beelden van Supporter van Sport (Univé). Ga maar even rustig zitten voor deze extra leuke versie, omdat er zoveel te zien is.
Klik op bovenstaand plaatje om de video te starten
Foto's en video's
Er zijn heel veel foto's en video's gemaakt. We houden op de website van de 4 Mijl van Assen bij wie de foto's en/of video's gemaakt hebben. Interesse, kijk dan hier  
 
2: 4 Mijl van Assen 2023

Er wordt alweer druk gewerkt aan de zesde editie van de 4 Mijl van Assen. We zitten weer vol ideeën, dus het beloofd weer een mooie editie te worden. We hopen op iets beter weer, maar we laten ons ook niet kisten voor wat slechter weer. Dit jaar wel met een mooie grote tent die niet wegwaait. 

Ook dit jaar gaan we vooraf samen met Run2day, Loopgroep20 én Unive clinics organiseren en andere
op de dag zelf ook andere sportieve onderdelen zijn natuurlijk aanwezig. Denk aan sportplein, Kiwanis Kinderplein, de fair, horeca en natuurlijk live muziek. Ook de F1 auto maakt waarschijnlijk weer zijn opwachting en heb je de reactie test al een keer gedaan ?

Save the date

Zaterdag 16 september 2023
de 6e  editie


Inschrijving van de 4 Mijl van Assen start op vrijdag 31 maart 2023
Voor deelname aan het sportplein en de fair kun je je nu al aanmelden. Stuur daarvoor een mail naar info@4mijlvanassen.nl

3: Sponsoren
Copyright © 2023 4 Mijl van Assen, All rights reserved.


Translate »