• do. jun 13th, 2024
4 Mijl van Groningen 14 oktober 2018 - Davis Kiplangat - © Gino Wiemann

Vanmorgen even nagekeken voor de hoeveelste keer ik verslag heb gedaan van de en ik kwam tot de ontdekking dat het alweer de 8e keer is dat ik bij de sta op de in Groningen.
Het is toen der tijd begonnen toen racedirector Grietje Pasma nog aan het roer stond, zij is helaas enige jaren geleden overleden en koester ook de foto's die ik toen heb gemaakt.
Daarna heeft Elske Dijkstra het stokje overgenomen en is inmiddels ook alweer weg en is haar eigen events bureau begonnen Enforce Sport Events
Nu is volgens mij Johan Meijer de nieuwe kapitein van de 4 Mijl Groningen.
Al met al heel wat veranderingen door de jaren heen. Elk jaar ga ik weer met veel plezier naar Groningen om foto's te maken van de hardlopers die dan finishen op de Vismarkt.
Het is een hele klus om zoveel mogelijk lopers op de foto te krijgen, maar naarmate het event vordert wordt het ook gemakkelijker.
Door de jaren heen al heel wat en BN'ers voor de lens gehad en ben benieuwd wie deze keer weer de hardloopschoenen aantrekt om de 4 Mijl van naar Groningen te gaan lopen.
Zo aan het eind van de race heb ik dan ook haast geen gevoel meer in mijn vingers van het indrukken van de ontspanknop, maar doe het met ontzettend veel plezier.
Hieronder kun je alle nog eens rustig doorkijken en de nieuwe van aanstaande zondag 8 oktober 2023 komt hier ook weer bij te staan.
Mocht het onderstaande niet lukken op je mobiel/tablet dan kun je de directe link naar de fotoreportages op Oypo gebruiken, deze pagina opent in een nieuw venster.
Alle foto's worden momenteel gescand op startnummer en dat zal met de aanstaande 4 Mijl ook gebeuren zodat jij snel je foto(‘s) terug kunt vinden.

Translate »