4 Mijl Assen

3de editie 4 Mijl Assen succesvol

3de editie 4 Mijl Assen 12 september 2020 - © Gino Wiemann

Wat was het weer een feestje om aanwezig te zijn als fotograaf bij de 3de editie van de .

Het was deze keer wel een heel bijzondere aflevering van dit hardloopevenement in Assen.
Door het coronavirus moesten er allerlei aanpassingen gedaan worden door de organisatie om te zorgen dat dit hardloopevent coronaproof zou zijn en dat is hun fantastisch gelukt.
Als je links en rechts de reacties leest dan is het alleen maar lof en mooie woorden richting het organisatie team van de 4 Mijl Assen.
Alles was tot in de puntjes geregeld, stippen op het grasveld van het Anne Frank park gaven de positie aan waar de hardloper moest gaan staan voor de start van de 4 Mijl.
De start was heel relaxed even verliep uitstekend, onderweg kon men ook goed afstand houden en werd deze run als bijzonder plezierig ervaren.
Ik maakte foto's bij de start en later onderweg een mooi plekje gezocht om de aankomende hardlopers in actie op de foto te zetten.
Het was voor mij ook een mooi moment om de Canon EOS R eens uit te proberen en zien of het allemaal te doen was met deze camera.
Het is geen 7D Mark II, maar ben niet ontevreden over het resultaat. Hier en daar ben ik niet helemaal tevreden over enkele foto's, maar heb ze wel laten staan omdat het een bijzondere en ik mag haast wel zeggen een historische editie was van deze 4 Mijl Assen.
Hieronder kun je de gemaakte foto's bekijken en eventueel bestellen.
Een leuke optie is dat je op je deelname nummer kunt zoeken in het zoekbalkje boven de foto's.

Klik op de foto om naar de fotoreportage te gaan.

Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.