• zo. jun 23rd, 2024
6de ed6de editie 4 Mijl Assen 16 september 2023itMijl Assen 16 september 2023

Wat was het weer een fantastisch feestje in het Anne Frank park tijdens de 6de editie van de 4 Mijl Assen op 16 september 2023.
Het zonnetje scheen volop en het was zelfs erg warm te noemen, maar dat deerde het aanwezige publiek totaal niet en waren in grote getalen naar de 4 Mijl Assen gekomen.
Zoals elk jaar werd om exact 12:00 uur het startschot gegeven voor de kidsrun, deze werd in meerdere etappes gedaan. En het enthousiasme was van de gezichten af te lezen. Het is ook niet niks, een heel jaar wachten op de 4 Mijl van Assen en dan mag je eindelijk weer en dan sta je dus te trappelen om te gaan .
fotograaf was dit jaar voor de 6de keer aanwezig om het geheel weer vast te leggen. Om 14:00 uur was het tijd voor de professionele hardlopers waaronder Olfert Molenhuizen, hem ook al regelmatig voor de lens gehad en hij was bleek later in de race niet te stoppen.
Na de eerste starters snel op fietse naar het kanaal om daar in de schaduw een plekje te zoeken om de eerste aankomende hardlopers op de digitale plaat vast te leggen.
En jawel, Olfert liep dus vooraan en eindigde in een tijd van 20:34 min. Bij de dames werd Reinie Boven uit Finsterwolde de eerste met een tijd van 24:10 min.
Helaas kon ik de hele 4 Mijl Assen niet uitzitten door familiaire (leuke) verplichting en hoop er volgend jaar weer helemaal bij te zijn.
De foto's zullen in de loop van de avond online komen. Ik heb er helaas niet de tijd voor om alles super nauwkeurig uit te zoeken, dus er kan af en toe een miskleun tussen zitten, ben per slot van rekening geen machine 🙂
Veel plezier gewenst met het bekijken van de foto's straks.
De foto's zullen ook gescand worden op nummer zodat je jezelf snel terug kunt vinden, gewoon je rugnummer intikken, lekker makkelijk.
Of klik hier om snel en makkelijk naar de online fotobesteldienst van Oypo te gaan.

Translate »