• zo. jun 23rd, 2024

Wat een geweldige 2de editie was dit van de . Met meer dan 1100 deelnemers werd er onder een heerlijk zonnetje hard gelopen door en om de wijk Marsdijk. De start/finish is zoals elk jaar in het Anne Frank Park in de wijk Marsdijk te Assen. Onder grote publieke belangstelling werd er gelopen en aangemoedigd.
Als fotograaf was ik hierbij aanwezig, net zoals voorgaande jaren. Mij keurig aangemeld bij Bertjan en op 14 september 2019 was het gaan met die banaan.
Leuke beelden kunnen schieten op verschillende plaatsen langs het parcours. Zo werd een klein meisje geholpen door een leeftijdgenootje om toch de Kidsrun te voltooien, daar draait het toch allemaal om, sportiviteit!!
En wat ik dan weer ontzettend leuk vind, je stuurt volgens afspraak enkele foto's van je fotoreportage en hoort dan later via via dat jouw foto op de Greenledwalls langs de A28 staat.
Dan ben ik toch best wel een beetje trots.
Met veel plezier heb ik de foto's gemaakt en als bedankje stuur je dan enkele foto's naar de organisatie, die volledig uit vrijwilligers bestaat en dan is dit min of meer een bedankje naar mij toe.
Bertjan en organisatie 4 Mijl Assen, ontzettend bedankt en graag tot volgend jaar bij de 3de editie van de 4 Mijl Assen!!!
De foto's kun je HIER bekijken die ik maakte.

Translate »