• zo. jun 23rd, 2024
ADAC - RSG racingweekend 27 augustus 2022 - © Gino Wiemann

Gisteren 26 augustus 2022 ging het / raceweekend van start, met kwalificatie races, maar omdat het toch wat grauw en grijs was qua weer heb ik dat even over laten gaan. Vandaag was een betere dag en ben ik na de lunch en de pauze op het circuit naar de races gegaan. En ook nog even op de valreep een huldiging meegemaakt en er wat platen geschoten.
Ook nu weer naar de GT-bocht en later naar de Haarbocht, blijven toch mijn favoriete plaatsen op het circuit. Morgen eerst weer naar de Stekkenwal en daarna naar de Bult. 
Ik moet hoognodig een ander vervoermiddel hebben, iets voor volgend jaar om een e-scooter aan te schaffen, want je sjouwt je echt helemaal suf 🙂
Maar desalniettemin weer mooie foto's kunnen maken op de verschillende plekken. Vorige week twee topfotografen gevraagd of er ook een gouden regel is voor pannen, pannen is meetrekken met je onderwerp, in dit geval dus de race auto's.
En van beide fotografen Hans Jansen en Arie Bon wat handige tips gekregen, fijn dat zij deze informatie wilden delen en ik heb dat ook in de praktijk gebracht. Mijn langzaamste sluitertijd was 1/30e en 1/40e en die zijn aardig gelukt, nog niet helemaal zoals ik het zou willen, maar het begin is er.
Bekijk hieronder een impressie van de foto's die ik vanmiddag maakte tijdens enkele races van ADAC/RSG racingdays.

Foto's bestellen van de ADAC/RSG racingdays kan via deze LINK, pagina opent in een nieuw venster!

Translate »