• do. jun 13th, 2024
Creators FC - Achilles 1894 12 februari 2024

– Creators FC

Op maandagavond 12 februari 2024 staat er iets legendarisch te gebeuren. Dan trappen de Creators FC Mannen af op tegen Achilles 1894! Ben jij benieuwd welke strijders er tijdens deze unieke wedstrijd het veld gaan betreden? Koop dan snel je kaartje en kom beide teams aanmoedigen!

Een ticket kost €5,00 (excl. servicekosten) voor staanplaatsen en €7,50 (excl. servicekosten) voor tribuneplaatsen. Er zijn 3000 staanplaatsen beschikbaar en 400 tribuneplaatsen. De verwachting is dat het sportpark uitverkocht zal zijn, dus wees er snel bij. 

Creators FC

Met 600K volgers op op TikTok, 227K subs op YouTube en 134K volgers op Instagram, behoort Creators FC tot één van de populairste kanalen van Nederland en België met in het elftal de grootste YouTubers en influencers, onder leiding van Roy de Coach, die zelf 101K volgers heeft op TikTok.

Achilles 1894
Het team van Achilles 1894 is een samengesteld team dat uitkomt namens de oudste club van Drenthe. Speciaal voor dit evenement is een team samengesteld, bestaande uit spelers die in de jeugd met enkele spelers van Creators FC hebben gespeeld! Het beloofd dus een mooi weerzien te worden.

Goede doel
De volledige opbrengst van deze wedstrijd gaat naar het Asser Kiwanis Kinderfonds, zie www.assen.kiwanis.nl. Het Asser Kiwanis Kinderfonds ondersteunt een breed scala aan doelen gericht op het welzijn van kinderen en op kinderen die het minder goed getroffen hebben in onze maatschappij, door omstandigheden of qua gezondheid. De ticketopbrengsten gaan volledig naar het goede doel.

⏰ Tijden
Om 19.30 uur wordt er afgetrapt. Vanaf 18.30 uur ben je welkom om een mooi plekje te vinden op de tribune. Heb je trek en of niet gegeten? Eten en drinken vind je in de kantine of bij de verkooppunten van Sportpark Marsdijk. 

Routebeschrijving
In verband met beperkte parkeergelegenheid wordt een ieder verzocht zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Busstation Mardijk ligt naast het Sportpark.

Mocht u onverhoopt toch met de auto komen, volg dan de parkeeraanwijzingen op en houd er rekening mee dat de auto op enige afstand van Sportpark Marsdijk geparkeerd dient te worden. Van hieruit is het nog zo'n 5 à 10 minuten lopen.

Signeersessie met vanaf 18:30 uur.

Bron: Achilles 1894

Creators FC - Achilles 1894 12 februari 2024
Translate »