• do. jun 13th, 2024
VV LEO JO19-1 vs DZOH JO19-2 2 december 2023

Wat ben ik blij met mijn thermokleding, want vanmiddag om 13:30 uur werd de aftrap gedaan van de voetbalwedstrijd tussen en op 2 december 2023 op het kunstgras van Sportpark Marsdiek.
En het was me toch een stukkie koud. Als voetballer ren je over het veld en blijf je wel aardig op temperatuur, maar als je zoals ik langs de lijn zit dan is het best wel fris.
Maar met handschoenwarmers en de thermokleding was het prima vol te houden.
En dat was maar goed ook, want wat was het een spannende wedstrijd. De beide teams waren aardig aan elkaar gewaagd en over en weer werd gescoord.
Helaas, helaas…ik ken de mannen nog niet allemaal bij naam, sommige wel, maar die scoren dan niet. Dus dat laat ik voorlopig nog maar even zoals het is.
Wellicht kan iemand van VV LEO JO19-1 mij dat nog even laten weten via Whatsapp?
Het was in ieder geval een mooie pot voetbal. En het viel mij op dat beide elftallen behoorlijk actief en gemotiveerd waren er werd goed gecommuniceerd.
Het leuke is ook dat je een elftal ziet groeien en dat is bij LEO JO19-1 zeker het geval. De wedstrijd werd beslist met een 2 – 2 gelijkspel, maar van mij had er zeker nog eentje in gemogen. Dat was ook bijna het geval na een schot van nr. 9, helaas net boven op de lat anders was het winst voor LEO JO19-1 geweest.
Volgende keer voor de winst!
Bekijk hieronder alvast een kleine impressie en de resterende foto's staan weer in het menu hierboven onder voetbal.

Translate »