• do. jun 13th, 2024
Oliebollentoernooi VV LEO 2023

Om een beetje mee te helpen met de promotie heb ik hun oproep voor het op 30 december 2023 ook op de website van gezet.
Als fotograaf ben ik het afgelopen 1,5 – 2 jaar regelmatig langs de lijn geweest om de thuis voetbalwedstrijden van enkele elftallen van VV LEO vast te leggen. En ook bij het Oliebollentoernooi in de zal ik aanwezig zijn, ik weet de tijden nog niet maar het schema zal later bekend worden gemaakt door de organisatie, dus ik houd jullie middels deze pagina ook op de hoogte.

Op zaterdag 30 december organisereerd VV LEO weer het jaarlijkse Oliebollentoernooi voor alle leden van VV LEO ! 
Geef je uiterlijk voor 18 december op via je teamleider voor deze gezellige familiedag!
Locatie : Marsdijkhal, 30.12.2023
De jongste jeugd start in de ochtend, daarna volgen de andere jeugdcategorieën en we starten in de avond met de O19 en senioren. 

Een definitief wedstrijdschema en teamindeling volgt in week 51. 

Vragen?
Mail Oliebollentoernooivvleo@gmail.com

Foto's die ik maakte van de (thuis) voetbalwedstrijden van VV LEO zijn HIER te vinden

Translate »