• zo. jun 23rd, 2024
VV LEO 5 vs Buinen 3 26 november 2023 - Gino Wiemann

26 november, het weer zag er prachtig uit, dus fototas ingepakt om naar de voetbalwedstrijd van VV LEO 4 te gaan tegen Tynaarlo.
Kom ik aan bij het hoofdveld, zie ik allemaal voor mij onbekende spelers?
Toen maar even aan een voorbij komende LEO voetballer gevraagd wie dit elftal is. Nieuw elftal vertelde hij mij, LEO 5 is een nieuw team.
De spelers van LEO 4 speelden op het kunstgras, omdat LEO 5 een nieuw elftal is toch maar bij het hoofdveld gebleven, goede promotie voor het nieuwe elftal dacht ik.
Het was van meet af aan al duidelijk dat dit een nieuw elftal is, ze moesten nog aardig aan elkaar wennen, althans zo kwam het bij mij over.
Het was wel een wedstrijd waar de kansen over en weer kwamen, maar was duidelijk de meerdere.
Omdat het vrij koud was had ik voor de zekerheid maar thermokleding aan gedaan en ik heb een prachtige nieuwe weerbestendige en winddichte jas gekocht ook voor deze koude omstandigheden, ben nu eenmaal een lente en zomermens 🙂
Af en toe werd ik geplaagd door het weer en regende het weer even kort maar krachtig, dus regenhoes maar weer over de lens gedaan, want mijn spullen zijn wel spatwaterdicht, maar wil het nog wel langer kunnen blijven gebruiken.
De eindstand werd volgens mijn 0 – 5 ben de tel even kwijtgeraakt, mocht dit toch anders zijn dan pas ik dat later aan.
Bekijk hieronder een impressie van de foto's die ik maakte van de wedstrijd en de resterende foto's staan in de loop van de middag weer in het voetbal menu hierboven.


Translate »