• zo. apr 28th, 2024
VV LEO 1 vs VAKO 1 25 november 2023 - Teamfoto pupillen

Vandaag matchday op te Loon. Om 14:30 uur was de aftrap tussen de twee elftallen.
Het was wat regenachtig en waterkoud, maar de spelers van beide elftallen waren er klaar voor. Al snel werd duidelijk dat de betere papieren had, want er werd al vrij snel in de eerste helft gescoord, zo uit mijn hoofd de 17de minuut en vlot daarop werd het 2de doelpunt gescoord in het net van de keeper van
Daarna bleef het over en weer proberen en pasen, maar LEO 1 kon het net van de tegenstander maar niet vinden.
De rust in met een 0 – 2 achterstand.
In de rust kwamen wat pupillen het veld op om penalty te schieten onder leiding van Wybren Valkema. Na het penalty schieten een team/groepsfoto gemaakt en daarna zagen we de spelers al weer het veld op komen.
Klaar voor de tweede helft en vol goede moed betraden deze gladiatoren wederom het heilige gras van Sportpark Marsdiek.
Het zag er naar uit dat er in de kleedkamer voldoende peptalk was geweest want LEO 1 begon weer lekker aan de wedstrijd, maar het mocht allemaal niet baten.
Tegen het eind van de wedstrijd kreeg LEO 1 nog een strafschop tegen die zonder problemen werd ingeschoten.
De eindstand van deze voetbalwedstrijd werd uiteindelijk 0 – 5
Bekijk hieronder een kleine impressie van de foto's die ik vanmiddag maakte. De resterende foto's zijn weer bovenin te vinden in het menu Sportfoto/voetbal of klik direct hier.