• zo. apr 28th, 2024
Eext 1 vs BNC 1 oktober 2023 - © Gino Wiemann

Wat is er nou leuker dan je kleinzoon het veld op zien komen als pupil van de week bij de van tegen op het hoofdveld van .
En daarna de vastleggen voor het nageslacht 🙂
Hieronder het wedstrijdverslag van VV Eext wat ik mag gebruiken voor bij de foto's, mijn hartelijke dank!

Wedstrijdverslag:
VV Eext 1 vs BNC 1 op 1 oktober 2023
De eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2023 – 2024 is gespeeld. Na een vervelende nederlaag vorige week, dienden de punten in Eext te blijven. Eext had klaarblijkelijk van vorige week geleerd want tegenstander BNC werd weinig ruimte gegund. De gasten uit Finsterwolde kregen wel de eerste kans maar na een messcherpe voorzet van Stijn Rietman schoot Wilco Stolwijk vanaf 5 meter de bal overtuigend hard in het doel van BNC. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, waar BNC vooral heel fysiek de strijd aanging bleef Eext voetballen. Na rust kantelde in 5 minuten de wedstrijd. Keeper Melvin van der sloot moest geblesseerd van het veld. Al bij de tweede kans moest, een overigens goed invallende Jack Lammerts, al de gelijkmaker incasseren. Als aanhef zou ik hebben gekozen, Eext verliest in 5 minuten van BNC. Dat voetbal altijd wint bleek maar weer eens. Een prachtige dieptepass op maat van Alex Martens gaf Gert Warring de kans om 2-1 te scoren. In tegenstelling tot de eerste helft wist Gert de keeper deze keer wel te verschalken en de voorsprong was een feit. Nadat Wilco Stolwijk vanuit de tweede lijn vanaf een metertje of 20 de bal nogmaals vol overtuiging in het doel van BNC wist te schieten was de 3-1 een feit. BNC probeerde het wel maar uiteindelijk was 3-1 de einduitslag.

Bekijk hieronder alvast een kleine selectie, de resterende foto's zijn weer in het menu onder voetbal te vinden en daar zijn ze voor de liefhebber ook na te bestellen als digitaal bestand.