Hardlopen

De 10 van Assen op 27 maart 2022

De 10 van Assen 27 maart 2022

Op 27 maart 2022 is het weer tijd voor de jaarlijkse 10 van Assen, deze hardloopwedstrijden voor de jeugd en de wat oudere jeugd word gelopen bij het Achterpad 1, 9405BN te Assen. Er is een prachtig verhard parcours door het Asserbos, dus dubbel genieten.
Het is een gezellige loop voor zowel de recreant als de wedstrijdlopers onder ons. Het parcours is iets anders dan voorgaande jaren, dit i.v.m. de priklocatie van de GGD bij de Bonte Wever.
Er is voldoende verzorging en er is water, koek en fruit te verkrijgen voor de deelnemers.
Om alles goed vast te leggen is er een electronische waarneming en er word gebruik gemaakt van race|result.
Inschrijven kan nog tot en met 24 maart 2022 en er is geen na-inschrijving. Inschrijven kan via deze LINK
Inschrijfkosten zijn € 7,50 deelname aan de scholencompetitie is gratis. Geen prijzen en geen na-inschrijving.
Zit je op de basisschool en heb je altijd al op een echte atletiekbaan willen rennen? Schrijf je dan snel in voor de Kidsrun van de De10vanAssen. Je kunt helemaal gratis meedoen en je krijgt nog een mooie medaille ook! De nummers één, twee en drie van de meisjes en de jongens krijgen ook nog eens een stoere beker.

Zit je in Assen op de basisschool, dan scoor je ook nog eens punten voor jouw school. Daarvoor hoef je niet eens te winnen, meedoen waarderen we natuurlijk ook met punten! Deze punten tellen mee voor de AssenRuns Scholencompetitie.
De De10vanAssen is alweer de derde wedstrijd van deze competitie en de strijd is nog lang niet gestreden, meld je snel aan! Nieuwsgierig naar de tussenstand? Neem eens een kijkje op de site van AssenRuns.

Bron: AAC61


Latest-news

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Wiemann