Motorsport

Dit jaar geen IDM fotograferen

IDM TT-circuit Assen 8 september 2019

Helaas maar waar, dit jaar ben ik niet door de Corona selectie van fotografen gekomen. De fotograaf aanvraag had ik mooi op tijd gedaan, maar helaas dit jaar ben ik niet door de selectie gekomen door het toch wel vervelende Covid-19 virus. Het is niet anders en het klinkt misschien heel zwaar, maar het is een selecte groep fotografen toegestaan om tijdens de races op het TT-circuit van Assen foto's te maken.
En dat is ook wel begrijpelijk, sportief Assen heeft ook niet zo'n groot bereik in de motor- en autosport wereld en dan worden er keuzes gemaakt.
Maar dat neemt niet weg dat ik hier toch even wat aandacht aan wil besteden en heb in mijn grote foto archief nog even wat plaatjes opgezocht die ik wel leuk vond om even te plaatsen.
Ik kijk af en toe via de webcams van het circuit naar de races en zie inderdaad heel weinig tot geen fotografen naast de baan staan, het is ook nog vrijdag hè en dus nog niet zo interessant om daar te staan. En zeker met deze toch wel benauwende warmte kan ik mij dat goed voorstellen.
Bekijk hieronder nog wat foto's die ik in 2019 maakte net voor de start op de grid.
Misschien komen er nog een paar meer bij, maar zelfs op mijn kantoor is het erg warm, dus zo maar weer snel naar Tuinesië 🙂

Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.