• zo. jun 23rd, 2024
Ducati clubraces 20 mei 2023 - © Gino Wiemann

Vandaag dag twee van de op het van Assen. Ook vandaag weer na de lunch richting het circuit gegaan en enkele kwalificaties gefotografeerd. Zo ben ik bij de Stekkenwal, de Bult, Mandeveen, de Haarbocht en de Strubben geweest. Heerlijk om zo rond te crossen met de e-step, prachtige uitvinding en het brengt mij snel en goed naar de plek waar ik wil.
Het was vandaag ietwat ander weer dan gisteren er stond meer wind, maar toch nog aangenaam verpozen langs de baan.
Dit jaar ben ik voor de 2de keer bij de Ducati en af en toe betreur ik het dat ik nooit een motorrijbewijs heb gehaald. Wat is het toch een prachtige sport om te zien en zeker voor de rijders om over het heilige asfalt van het circuit van Assen te rijden.
Bij zowel de Stekkenwal als op andere plekken mijn panning vaardigheden aan het verfijnen en het ging buitengewoon goed moet ik zeggen.
Morgen zal ik hoogstwaarschijnlijk veel bij de GT-bocht staan, want dan is de racedag en dat zal ook weer spectaculaire beelden opleveren.
Bekijk hieronder alvast een impressie van de beelden die ik schoot op 20 mei 2023.

Voor meer foto's van de Ducati clubraces kun je in het menu hier boven terecht, daar zijn ze ook eventueel na te bestellen voor de liefhebber.


Translate »