• zo. jun 23rd, 2024

Dutch Open Grass Track 10 april 2022 in Vries

Dutch Open Grass Track Vries 10 april 2022

op zaterdag 09 april J/N en zondag 10 april 2022 ONK wedstrijden – Ronde 1
Wie houdt er niet van ronkende motoren en de geur van .
De spectaculaire grasbaanraces kunnen ook weer van start in Vries. Als deze termen worden genoemd begint het grasbaan hart sneller te kloppen en kijkt men uit naar de wedstrijden die hier worden gehouden. Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws ga dan vooral naar de website van Baansport fan site
In het verleden voordat wij naar Assen verhuisden was ik als sportfotograaf regelmatig aanwezig bij toen der tijd Stichting Motorsport Aduard en heet nu Stichting Grasbaan Aduard en ook een enkele keer op de baan van het Stadspark Groningen. Op de drafbaan van het stadspark Groningen heb ik het geweten, door de gravel vlogen de steentjes je om de oren en was het oppassen geblazen met je lens, maar altijd is het goed afgelopen, kwestie van opletten!
Nostalgie ten top, daarom heb ik de oude grasbaanraces nog even online gezet totdat er weer nieuwe beelden zijn te plaatsen. Het is voor mij als sportfotograaf ook allemaal anders gelopen gedurende de pandemie en zeker voor de grasbaanraces in het bijzonder, maar we kijken nu met goede moed naar de toekomst.

bron: https://www.grasbaanracesvries.nl/

Translate »