Grasbaanraces

Dutch Open Grass Track in Vries op 16 april 2023

Dutch Open Grass Track Vries 16 april 2023 - © Gino Wiemann

Wat was het weer genieten, van zowel het weer als van de races die verreden werden op de grasbaan van aan de Veenweg. Ook vandaag waren wij weer ruim op tijd aanwezig om alvast de sfeer te proeven en wat sfeerfoto's te maken. Even het rennerskwartier over gelopen en even bij Gert langs geweest om hem een klein presentje te geven.
Ik hoop dat de echte Drentse droge worst gesmaakt heeft!
Daarna weer naar de baan gegaan om alvast een goede positie te kiezen om straks van de heats foto's te maken van de aanstormende rijders.
Het openings- en welkom woord werd door de burgemeester gedaan waarna de presentatie van de rijders werd gedaan in een soort van ereronde.
Het publiek applaudisseerde toen de rijders langsreden, blijft ook een mooi gezicht.
Daarna konden de races een aanvang nemen en om klokslag 13:15 uur kwamen de eerste aan bij de start.
Ontzettend genoten van alle manches en ook van de spectaculaire inhaal momenten. Ik sta meestal voorbij een bocht omdat je dan in mijn ogen de mooiste foto's kunt maken, maar dat heeft 1 nadeel, je komt onder de modderkluiten te zitten. Het is dan ook echt oppassen met je foto apparatuur, dus duik ik na een aantal foto's meteen even weg om de ergste modderkluiten regen over mij heen te laten komen om dan meteen weer met de camera in de aanslag de volgende sessie te starten.
Het was weer een prachtig weekend en wil via deze weg de organisatie en Baansportfansite (accreditatie) bedanken voor de gastvrijheid en het prachtige grasbaan weekend.
Er staan inmiddels al weer wat nieuwe races in de kalender dus houdt deze website in de gaten en kijk ook eens onder evenementen waar ik bij aanwezig ben.
Voor uitslagen en nog meer informatie over baansport verwijs ik graag naar de website van Baansportfansite
Hieronder alvast een kleine impressie, meer foto's staan op Oypo waar ze bekeken en eventueel besteld kunnen worden als digitaal bestand (pagina opent in nieuw venster).

Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.