• vr. jun 21st, 2024

Eenrum Dutch Open Grass Track Ronde 3 26 mei 2024

Eenrum Dutch Open Grass Track Ronde 3 26 mei 2024 - © Gino Wiemann

Wat was het gaaf om voor de eerste keer bij de grasbaanraces in te zijn. Vorig jaar door omstandigheden konden wij er niet heen, maar wat een mooie baan, geweldig!
Bij aankomst kwam ik Bridget al direct tegen en even een praatje met haar gemaakt, daarna een mooi plekje opgezocht vanwaar ik de foto's kon maken. Na verloop van tijd naar de stand met informatie monitoren van Baansportfansite.nl en daar mijn hesje voor het middenterrein opgehaald.
Zo af en toe is dat gewoon mooi om ook vanaf het middenterrein foto's te maken, dan heb je net even wat ander beeld.
Het waren weer erg mooie races en de strijd tussen Romano Hummel en Dave Meijerink is een plezier voor het oog en het publiek genoot ook ontzettend van deze spannende wedstrijd van deze twee motor gladiatoren.
Tegen het einde van de races begon het ontzettend te hozen en ben ik direct van het middenterrein gegaan, was zeiknat en het begon ook nog eens aardig te donderen en dan kun je beter weg wezen en niet op een open terrein staan.
Er werd na de bui omgeroepen dat de KNMV en andere officials de baan zouden gaan inspecteren, maar ik zag de ‘bui' al hangen, dit zouden geen finales worden.
Onze spullen ingepakt en weer huiswaarts gekeerd, later zagen we op Facebook staan dat de finales inderdaad afgelast waren.
Dus nu druk met de foto's bezig.
Bekijk HIER de foto's die ik gisteren maakte tijdens de in Eenrum op 26 mei 2024, deze foto's met logo mogen vrij gebruikt worden in ongewijzigde staat.
Liever een foto in hoge resolutie zonder logo, klik dan op de link naar Oypo de online fotobesteldienst waar Sportief Assen gebruikt van maakt.

Translate »