Motorsport

IDM zaterdag 13 augustus 2022 – TT-circuit Assen

IDM zaterdag 13 augustus 2022 - © Gino Wiemann

Vandaag weer redelijk vroeg uit de veren om dag twee van de IDM races te fotograferen. Normaal gesproken ga ik altijd naar de GT bocht of de Haarbocht, maar vandaag ben ik begonnen bij de Stekkenwal en richting de Bult, daarna weer terug gelopen (met deze hitte) naar de toiletten om mijn waterflesje bij te vullen.
Daarna toch maar weer naar de Haarbocht, blijf dat toch wel een mooie plek vinden, je pakt de coureurs bij de Haarbocht en dan snel naar de andere kant om ze uit de Strubben te zien komen, plat door de bocht en dan weer dooooooorrrrr…
Ik ben heel slecht in scores en wie de winnaar is, daarom verwijs ik ook graag naar de website van IDM.DE

Het is geen desinteresse, maar ik ben daar gewoon niet goed in. Ik houd mij liever bezig met het maken van mooie foto's 🙂
Nu eerst weer de gemaakte foto's verder uitzoeken en daarna worden ze weer allemaal online gezet. Beeldredacteuren die geïnteresseerd zijn in beeldmateriaal nodig ik uit om contact op te nemen.
Mijn tarieven zijn marktconform.
Voor de liefhebbers bestaat weer de mogelijkheid om de foto's online te bestellen, klik daarvoor HIER (pagina opent in nieuw venster).

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.