Grasbaanraces

Internationale grasbaanraces Balkbrug 1 april 2024

Grasbaanraces Balkbrug 1 april 2024 - © Gino Wiemann

Als opening van het grasbaan seizoen was aanwezig bij de Internationale van Balkbrug op 1 april 2024.
Het zou sowieso een speciale dag worden want zou haar debuut gaan maken in de zijspan. Zij is nu de bakkenist bij Detzboy Int racingteam.
En haar debuut was sensationeel te noemen, samen met Wilfred heeft zij de race gewonnen, van harte gefeliciteerd beide met deze prachtige overwinning en heel veel plezier en succes in het vervolg.
En zo kan ik nog wel even doorgaan, want wat waren het een indrukwekkende !!
Dave Meijrink wist de “De Race om de Molen” te winnen. werd gediskwalificeerd nadat hij en Meijerink elkaar raakten na de eerste start. moest met een afgebroken voetsteun de race verlaten.
Het waren superspannende races Romano Hummel en Dave Meijerink.
Romano heeft op 1 april 2024 de Internationale grasbaanraces van Balkbrug gewonnen. In een geweldige en spannende wedstrijd tussen Romano Hummel en Dave Meijerink was Romano Hummel uiteindelijk de betere en ook snellere.
Het weer heeft gelukkig geen roet in het eten gegooid en konden we ondanks de miezerige motregen af en toe genieten van een Grand opening van het grasbaan seizoen.
Zelf had ik wat pech, tijdens ons bezoek aan het Paasvuur in Eext heb ik een zweepslag in mijn kuit opgelopen en dat bemoeilijkt het lopen onzettend.
Dus deze keer een vast plekje opgezocht langs de baan, want echt rondlopen wat ik anders altijd doe lukte mij niet, teveel pijn bij elke stap.
Hopelijk gaat dit snel weer voorbij, want aanstaand weekend zijn wij bij het WK Icespeedway in Thialf Heerenveen.
Tot dan.
De gemaakte foto's worden weer op twee manieren gepresenteerd, online op Google foto's voorzien van het logo van Sportief Assen en voor de liefhebber zijn de originele hoge resolutie bestanden te downloaden tegen een kleine vergoeding via de online foto besteldienst van Oypo, klik daarvoor HIER.
Hieronder een sfeerimpressie om de pagina op te leuken.

Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.