• ma. mei 27th, 2024
LEO 17-1 vs Zuidlaren O17-2 15 oktober 2022 - © Gino Wiemann

Vanmorgen weer een erg leuke voetbalwedstrijd gezien en vastgelegd van LEO O17-1 tegen Zuidlaren O17-2
Het zonnetje probeerde er om 10:15 uur even door te komen en dat was fijn, maar toen de voetbalwedstrijd eenmaal aan de gang was werd het steeds grijzer en grijzer in de lucht.
Maar gelukkig bleef het droog en kon ik de gehele wedstrijd vastleggen.
Nog even een leuke anekdote, ik doe dit namelijk nog niet zo lang het fotograferen van de thuiswedstrijden van en dan moet je als fotograaf nog een beetje wennen aan de kleuren van de voetbalshirts.
Ik in mijn onschuld denk steeds, VV LEO is in het blauw als ze thuis spelen, maar als de tegenpartij dan ook een blauw shirt heeft dan draagt VV LEO O17-1 dus een oranje voetbalshirt…en je voelt hem al aankomen, ik stond dus bij het verkeerde doel te fotograferen hahahaha.
Het is allemaal nog even wennen voor mij maar het zal vast t.z.t. wel goed komen.
De wedstrijd werd uiteindelijk beslist in een 4 – 1 score voor de mannen van O17-2
Bekijk hieronder een kleine selectie van de foto's die ik vanmorgen maakte, de resterende foto's zijn weer te bekijken en eventueel te bestellen via de speciale fotopagina van VV LEO pagina op deze website.

Translate »