Blog

Racedag Ducati clubraces 21 mei 2023

Ducati clubraces 21 mei 2023 - © Gino Wiemann

Vanmorgen ‘vroeg' op de baan voor mij, normaal gesproken kom ik doorgaans na de lunch. Het werkt en fotografeert beter met een volle maag 🙂
Ik ben begonnen bij de GT-bocht en deze keer had ik de Canon RF 70-200 L 2.8 bij me. Omdat ik vandaag wat minder tijd had ben ik hier en daar maar even geweest, want 's middags zou ik de voetbalwedstrijd vastleggen van een amateurvoetbalclub. Het was de laatste wedstrijd voor de zomerstop en aangezien ik daar heel vaak ben, moest ik daar gewoon heen vond ik zelf.
Gelukkig nog wel wat mooie foto's kunnen maken en ik ben mijn panning fotografie aardig aan het ontwikkelen, heb nog niet helemaal mijn draai gevonden, maar ze worden steeds beter.
Voor uitslagen en dergelijke verwijs ik graag naar de website van de Ducati club
Bekijk hieronder een impressie van vandaag 21 mei die ik maakte voor o.a. .
De resterende foto's staan onder het menu item hierboven in het menu.

Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.