• za. apr 27th, 2024
VV LEO JO19-1 vs HSC JO19-1 10 februari 2024 - © Gino Wiemann

Als eerste vanmiddag om 15:00 uur naar de voetbalwedstrijd tussen en
Deze wedstrijd werd op het kunstgras gespeeld van te Loon.
Helaas hebben de mannen van VV LEO het niet kunnen redden tegen de ietwat sterkere ploeg van HSC JO19-1 en werd de eindstand uiteindelijk 1 – 2
Toen de spelers het veld verlieten na de 1e helft ben ik naar het hoofdveld gelopen om daar de 2de helft van en nog even te fotograferen.
Het voetballen was wat feller en de scheidsrechter moest af en toe vermanend toespreken, maar gelukkig waren er verder geen rare dingen.
Het was verder een leuke en snelle wedstrijd met mooie acties over en weer en zeker het prachtige doelpunt uit een vrije trap.
De bal vloog met een mooie boog in de kruising en die kan zo de boeken in, prachtige goal van VV LEO.
De eindstand werd bij deze wedstrijd 2 – 3
Bekijk hieronder een impressie van beide wedstrijden en de resterende foto's zijn weer in het bekende mapje bovenin het menu onder voetbalwedstrijden.